Blog myfreetemplates.com
Image default
Sciences et Technologies

Acheter des followers twitter: bonne idée?

Ik ben al jaren een fan van Mike Elgan. Hij is vaak in staat om zijn vinger op de zere plek te leggen en deze plek doet voor sommige mensen pijn! Hij somt een nieuwe klasse van software op die namens jou fibs vertelt, volgers-kopen.nl/product/twitter-volgers-kopen en er is meer van dat spul dan je zou geloven. Hij begon met het voorbeeld van de ‘Fake Follower Check’ site, die laat zien hoeveel Twitter volgers geen echte mensen zijn.

Er zijn verschillende websites die hij noemt, met hun prijzen: « Hoeveel kost het om nep populariteit te vervalsen? Aan de goedkope kant kunt u 1.000 volgers van Twitter kopen voor $14 op een site genaamd InterTwitter; 5.000 volgers kosten $43; 100.000 kosten $487. Volgers zijn nog goedkoper op FanMeNow, waar u 1.000 volgers kunt kopen voor $10 — of 1 miljoen voor $1.350. Higher-end sites zoals Buy Active Fans beloven niet alleen volgelingen, maar verloofde volgelingen — en zelfs Amerikaanse. Maar die hogere kwaliteit volgelingen zal u kosten: 1.000 wereldwijde volgelingen kosten $10, maar 1.000 Amerikanen zullen je $50 kosten. Een wereldwijde 100.000 runs $460, maar hetzelfde aantal Yanks kost $4.650. »

Dus ik heb besloten om dit echt te proberen, en gebruik te maken van de high-end service die hij noemde: Koop Active Fans, probeer het en rapporteer terug. Dus hier zijn de resultaten. Ik begon met 305 volgers, en toen ik de « voor » foto controleerde bleek 4% nep te zijn (wat me verraste), 24% van hen waren inactief, en 72% waren goed. Ik besloot het risico te nemen, omdat ze daarvoor mijn Twitter-wachtwoord nodig hadden. (Ja, ik weet het nu, ik weet het… riskant, maar hey ik heb dat wachtwoord nergens anders gebruikt, en ik heb het meteen na de bestelling veranderd. Ontweek een kogel die ik op mezelf schoot).

Ik bestelde online 3 september: 50 dollar voor 1.000 US volgers met Paypal, en ging achterover leunen. Ze zeiden dat het 72 uur kon duren. De eerste paar dagen gebeurde er niets, en toen kwamen er ongeveer 50 normale twitterberichten (@naam) achter je aan op Twitter) op 8 september binnen. Vervolgens ontving ik een e-mail van support@buyactivefans.com met vermelding:

création brochure commerciale
Bedankt voor je geduld. Uw bestelling is afgerond.

1.000 gerichte Twitter volgers (Verenigde Staten)

Vorige volgelingen: 305

Huidige Fans: 1.383

Status: Voltooid

Bedankt voor het gebruik van onze diensten. Als u vragen of zorgen heeft

aarzel niet om contact met ons op te nemen. Nog een prettige dag.

Meteen na ontvangst van die e-mail heb ik mijn Twitter-account gecontroleerd en het nummer klopte zeker. Maar toen heb ik de ‘Fake Follower Check’ site nog een keer gecontroleerd en de nummers opnieuw gerangschikt. Nu, met 1383 volgers, bleek 49%(!) nep te zijn, 7% was inactief en 44% was goed.

Dus waar laat dat mij, is dit het waard? Om Joe Lazauskas te citeren, mede-oprichter van Faster Times Media: « Het antwoord is nee. Het risico is gewoon te groot. Als je je Twitter-aanhangers echt snel wilt opvoeren, is er een betere, eerlijkere manier om het te doen. Volg gewoon een stel mensen die populaire tweeters volgen die je hoopt na te volgen, en wacht een paar dagen tot 10-20% van hen je terug volgt. Gebruik dan een service zoals Friend of Follow om de mensen die je niet hebben gevolgd te verwijderen om een onaantrekkelijke volger-volger ratio te vermijden. Spoel. Herhaal. Als je tweets de moeite waard zijn, heb je in een mum van tijd trouwe volgelingen. »

CMS ou Content Management Service

Je kunt mijn Twitter-account controleren, en het zelf zien. Scroll gewoon naar beneden, doe hier en daar een paar spot-checks, en het wordt heel duidelijk welke echte volgelingen zijn, en welke zijn gemaakt door software en in principe zijn Twitter geesten.
Gratis Social Media Phishing Test
Zouden uw gebruikers vallen voor een phishing-e-mail die eruit ziet alsof hij afkomstig is van een geloofwaardige sociale-mediasite zoals Facebook, LinkedIn of Twitter? Aanvallers gebruiken social media om zowel uw merk, uw gebruikers als zelfs uw klanten aan te spreken door malware te verspreiden of door social engineering te gebruiken om te phishen naar referenties. Deze platforms zijn een goudmijn geworden voor de slechteriken om social media phishing-aanvallen op uw organisatie uit te voeren. Laat u niet hacken door social media phishing-aanvallen!

Autres articles

La réalité virtuelle : une technologie qui s’ouvre de plus en plus au grand public

yohan

Acquérir vos produits high-tech sur des sites de confiance

yohan

Mettre en place une permanence téléphonique

Fabien

Cigarette électronique : dans quel endroit peut-on vapoter tranquillement ?

yohan

Quels sont les objectifs de la prospection commerciale ?

Tamby

Qu’est-ce qu’il faut savoir sur les planchers électriques ?

yohan

Comment savoir si la batterie de votre ordinateur portable doit être remplacée ?

yohan

Éviter les cambriolages avec une alarme de maison

Laurent

Comment avoir plus de followers spotify?

yohan